x 

Όροι Παραγγελίας

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός της Ελλάδας.

 

Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της tehnodomi.gr  με τη συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στο ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την tehnodomi.gr με σχετική ενημέρωση μετά την επιβεβαίωσή τους, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της tehnodomi.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, ή ενημερώνεται τηλεφωνικά ο χρήστης κατόπιν υποβολής της παραγγελίας του.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας επέρχεται πάντοτε μετά την επιβεβαίωσή της και αφού ενημερωθείτε για την ισχύ της τιμής και της διαθεσιμότητας, αλλά και την τελική συμφωνία του τρόπου πληρωμής και τρόπου αποστολής.

Ο πελάτης υποχρεούται να ελέγχει την επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας του και να ενημερώνει άμεσα την tehnodomi.gr (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης της καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος που τυχόν εντοπίσει κατά τη διαδικασία της καταχώρησης, διαφορετικά όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση της καταχώρησης θα εφαρμοσθούν ως στοιχεία της σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της tehnodomi.gr.

Στο πλαίσιο της καλής πίστεως και για την προστασία των πελατών η tehnodomi.gr παρακαλεί τους πελάτες της εφόσον διαπιστώσουν ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσουν στην παραγγελία τους να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στο τηλέφωνo  2791025434 προκειμένου να εξακριβωθεί η πιθανότητα λάθους στην καταχώρηση.

Η tehnodomi.gr δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε τιμοκατάλογό της.

Η tehnodomi.gr επιφυλάσσεται ως προς την εγκυρότητα των φωτογραφιών των προϊόντων, διότι οι φωτογραφίες των προϊόντων λαμβάνονται από τους εκάστοτε διανομείς και υπάρχει περίπτωση σε κάποια είδη να μην είναι απόλυτα σωστή. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πλήρως για το προϊόν και την μορφή του, διότι το ηλεκτρονικό κατάστημα tehnodomi.gr σε τέτοια περίπτωση, δεν θα είναι υπεύθυνο και υπόλογο επιστροφής του από τέτοιου είδους αιτία. Επειδή οι τιμές των προϊόντων καθώς και οι διαθεσιμότητες αυτών, δύναται να αλλάξουν από τους εισαγωγείς - διανομείς, αλλά και λόγω ειδικών προσφορών με ισχύ ολίγων ημερών, υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενημερωθεί έγκαιρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα  tehnodomi.gr. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα συζητηθεί και θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων.

Η tehnodomi.gr έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία σας αν αυτή ζημιώνει την εταιρεία προσφέροντάς σας την τιμή που ισχύει εκείνη την ημέρα ή να μειώσει την τιμή του είδους εάν υπάρχει διαφορά τιμής λόγω ειδικής προσφοράς ή μείωση της αρχικής τιμής.

Εφόσον συμφωνήσετε η παραγγελία του προϊόντος μπορεί  να καθυστερήσει από την προβλεπόμενη ημερομηνία λόγω αναμονής του από τον προμηθευτή , ο χρόνος παραλαβής του εξαρτάται από τον εκάστοτε εισαγωγέα και η tehnodomi.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για την παράταση του χρόνου παραλαβής. Εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα κάποιου είδους  αυτό γνωστοποιείται εξαρχής στον πελάτη και η tehnodomi.gr επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες της σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας ενός παραγγελθέντος προϊόντος και για τον πιθανό χρόνο καθυστερημένης παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για αυτόν, μπορεί να γίνει ανάκληση της παραγγελίας χωρίς οποιαδήποτε ζημία για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία πλην του μη διαθέσιμου προϊόντος εκτελείται κανονικά.

Η tehnodomi.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την πορεία της παραγγελίας τους, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος e-mail. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει ανήκει στα ειδικά προϊόντα (π.χ. ακριβό είδος, είδος μη ευρείας κατανάλωσης, ειδική παραγγελία για πελάτη κλπ.) τότε η παραγγελία σας δεσμεύεται από προκαταβολή ίση με το εκατό τοις εκατό (100%) της συνολικής αξίας του είδους. Η προκαταβολή για προϊόν θα σας προταθεί αν δύναται να γίνει από τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.

Η ακύρωση παραγγελίας που η οποία έχει κατοχυρωθεί κατόπιν της επικοινωνίας με τον πωλητή μπορεί να γίνει μόνο εντός της ίδιας ημέρας και με αποστολή FAX ή E-MAIL με ΘΕΜΑ : «ΕΠΕΙΓΟΝ - AKYΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ». Θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του είδους ή των ειδών που επιθυμείτε να ακυρώσετε.

Σε αντίθετη περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο εφόσον συμφωνήσει η διεύθυνση της tehnodomi.gr για την διαγραφή της.

Σε κάθε άλλη περίπτωση μη αποδοχής υποχρεούστε στην πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας, διαφορετικά η εν λόγω διαφορά θα λυθεί μέσω της νομικής οδού. 

 

Επιστροφές προϊόντων

 

Υπαναχώρηση : Οι συμβάσεις μεταξύ της tehnodomi.gr και των πελατών της διέπονται από τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 (προστασία καταναλωτών), ιδιαιτέρως δε από τις διατάξεις των άρθρων 3 και 4 του ανωτέρω Νόμου που αφορούν την εμπορία από απόσταση και τη σύναψη συμβάσεων εκτός εμπορικού καταστήματος.

Οι πελάτες της tehnodomi.gr έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν αναιτιολογήτως της σύμβασης και να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν στην αρχική τους κατάσταση, αζημίως και χωρίς να υποχρεούνται να ανακοινώσουν το λόγο για τον οποίο επιθυμούν την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουν τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνονται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των πελατών, είναι καλό να ελέγχεται προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα είδη καθώς και να ειδοποιήσουν την tehnodomi.gr σε περίπτωση ελαττωμάτων εντός 14 ημερών. Μετά το πέρας των 14 ημερών θεωρείται ότι τα προϊόντα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση.

 

Εγγύηση προϊόντων : Όλα τα διατιθέμενα από την tehnodomi.gr προϊόντα φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από γραπτές οδηγίες χρήσης και από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που επιθέτει στο προϊόν τα σήματα της εμφανιζόμενη ως κατασκευαστής. Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το ισχύον δίκαιο. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους όρους της παρεχόμενης εγγύησης από τον εγγυητή καθώς στα υπόλοιπα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία τα οποία με ευθύνη του εγγυητή περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδίως αυτά τα οποία αφορούν πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων.

Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια σύμφωνα με τον κατασκευαστή από την ημερομηνία της αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφόσον υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής, δεν έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής και δεν εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή.

Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο εγγυητής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ιδίων χαρακτηριστικών και ποιότητας ή εφόσον δεν επισκευάζεται να ζητήσει υπαναχώρηση από τη σύμβαση. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

 

Ελαττωματικά προϊόντα : Οι πελάτες της tehnodomi.gr έχουν το δικαίωμα της επιστροφής των προϊόντων που αγόρασαν με χρέωση της Εταιρείας σε όσες περιπτώσεις η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα. Έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν και να ζητήσουν την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της tehnodomi.gr παραδόθηκαν προϊόντα ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγέλθηκαν, σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης και δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή.

Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που πωλούμε ο αγοραστής μπορεί (α) να ζητήσει την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση του ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσει την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσει, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από τον αγοραστή, ή από ανωτέρα βία. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

Η tehnodomi.gr έχει απέναντι στους καταναλωτές όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα προϊόντα ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.

 

Διαδικασία επιστροφής : Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της tehnodomi.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π.) και
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την
tehnodomi.gr. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ’ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος, είτε αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, με το σύνολο των εξαρτημάτων τους, των εντύπων που τα συνοδεύουν και της συσκευασίας τους σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός της παραπάνω προθεσμίας τότε η tehnodomi.gr  δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων  (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της tehnodomi.gr.

 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 

- επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το ηλεκτρονικό κατάστημα
- το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

- το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

 

Συγκεκριμένα:

 

- Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στο Φυσικό  Κατάστημα, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.

- Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.
- Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του) εφόσον αυτό δεν αποτελεί ειδική παραγγελία και το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 50,00 €, αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του στο φυσικό κατάστημα της
tehnodomi.gr. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η tehnodomi.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της έναντι του πελάτη.

 

Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. 

Επικοινωνία

Τεχνική - Κατασκευαστική - Εμπορική Εταιρία

Κολοκοτρώνη 51, Μεγαλόπολη, 22200, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Βρείτε μας στον ΧΑΡΤΗ, στο Facebook
ΤΗΛ: 2791025434
FAX: 2791025435